04-03-2020, 03:21 PM
(04-03-2020, 03:08 PM)pakonja Wrote: Uf, ovo izgleda ekstra... Bas me interesuje koliko je kompaktno? Mislim na te isprintane delove, da li "disu" ili su dovojlno cvrsti da sve radi bez uvijanja i vibracija... Javi kada pustis u rad...
Pakonja,
ja ovo nisam spakovao jedno godinu ipo dana i dao sam klincu genijalcu da pakuje to u svom labu. Danas odem kod njega i odusevim se. Mislio sam da ce se uvijati, da nece biti stabilno i chvrsto ali sam se BAS prevario.
Chvrstina je vise nego dovoljna. Vodjice ne mrdaju, nista se ne upreda. Naravno nije livena glodalica od 100 tona ali je za ovo i vise nego jako.
Veceras ili sutra cemo da pustimo u rad pa cemo videti. Slaba tacka ove masinice su zaupcanici ali sada sam u shteku nasao neke remenice i GT2 kaisheve i dao Viktoru (klincu genijalcu) da crta u Solidu i da prepravimo na GT2.
Izbacujem snimke i slike kad spakujemo i izbacicu uradjene plocice ako sve bude kako treba. Kupili smo karbidne burgije, g
karbidna glodala sa vrhom 0.2mm i jos neke stvarchice. Postajem ozbiljan glodach!