(07-27-2015, 12:54 PM)tesla017 Wrote: Ufff neka sklapanje pocne
Da bude gotovo do veceras
"Neće da može" što bi rekao M.Rističević nije mi ovde ubodna testera i bukove daske koje bih koristio za prednju i zadnju stranu, pa nisam siguran da li mi je hidrogen 30% izvetreo, pa nemam HCl, pa treba film da se ide u radnju da se štampa... Uh..i ja bih voleo da može tako brzo.. Trebaju mi i još neki delovi iz Kelco-a... A treba i da se "privređuje" malo...
(07-27-2015, 01:29 PM)tesla017 Wrote: ajde ajde nema odmora dok traje PODNOVA
Mozes elektroniku skockati nego se tu izvlacis
(07-27-2015, 05:26 PM)dejansd Wrote: Ajde dual ubi nas iscekivanje
Eto kad volim da pokažem "upravo stiglo" delove... Ljudi, moram i da radim malo! Nema šanse da uradim pločicu još nekoliko dana...
Evo za utehu trafo iz JBC, liči malo na Eprom :
Milance imas masku 15,5x8,5cm nekoliko postova unazad pa mozes izmeniti po zelji. Bolja ti je varijanta da strana ventilatora bude prednja strana pogledaj par postova unazad ja sam se napakovao ovih lemilica za sva vremena i evo malo da se rasteretim napakovacu i jednu za ovde
Kad je vec otvorena tema o lemilicama evo jedne seme koji je bazirana na Atmega8 kontroleru sa LCD.
Sema izgleda dosta jednostavna i primamljiva za izgradnju.Potrudicu se da pronadjem ceo projekat za ovu lemilicu mozda ce nekom da zatreba.
Sad me je sramota kad vidim šta sve ljudi rade, da postavljam ovo moje prosto... Al' ajde - kad sam počeo nema nazad:
Stigli delovi iz Kelco-a, a PCB me opet za***avao ne mogu nikako da pogodim vreme osvetljavanja i vreme razvijanja i ecovanja, da se dobiju lepi rezultati.. Ipak mi je uspelo da dobijem 2 lepe pločice - desno na trećoj slici (jedna je za kolegu forumaša ). Druge dve imaju istanjen bakar (to može da se reši kalajisanjem, ali ipak..) i previše razvijanja pa su vodovi iskrzani i padovi smanjeni... Ne pravim ja džabe kutiju od upropašćenih vitroplasta - nakupilo ih se...
(07-29-2015, 11:16 AM)Dual Wrote: Sad me je sramota kad vidim šta sve ljudi rade, da postavljam ovo moje prosto... Al' ajde - kad sam počeo nema nazad:
Stigli delovi iz Kelco-a, a PCB me opet za***avao ne mogu nikako da pogodim vreme osvetljavanja i vreme razvijanja i ecovanja, da se dobiju lepi rezultati.. Ipak mi je uspelo da dobijem 2 lepe pločice - desno na trećoj slici (jedna je za kolegu forumaša ). Druge dve imaju istanjen bakar (to može da se reši kalajisanjem, ali ipak..) i previše razvijanja pa su vodovi iskrzani i padovi smanjeni... Ne pravim ja džabe kutiju od upropašćenih vitroplasta - nakupilo
Ma znas koliko je bitno da ima fency displej da bi radilo posao kako valja.
Inace lepe slike iz kecapa
07-31-2015, 09:04 PM (This post was last modified: 07-31-2015, 09:11 PM by Dual.)
(07-31-2015, 10:32 AM)nik Wrote: Da, volis ti 'senku' i umetnicki efekat, istina je. Cak i one plocice uz filter na foto aparatu (ili osvetljenje?) izgledaju k'o pozlata
(07-31-2015, 12:06 PM)dejansd Wrote: Ma znas koliko je bitno da ima fency displej da bi radilo posao kako valja. Inace lepe slike iz kecapa
Hvala vam na komplimentima, drugari! Evo gde sam bio ceo dan...
P.S. Ono za pozlatu - nije filter, nego tako izgleda onaj foto lak kad se osuši PCB...