Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve i svašta
Meni je FedEx Express jednom doneo pločetinu za pojačalo sa JLCCNC i vrednost ploče i šipinga je prelazila 50eur i ništa dodatno nisam plaćao. Ali zato jutros mi je stigla poruka od POŠTE za pošiljku iz UK i 3800 rsd su zaračunali iako su britanci bar kako kazu napisali 1/3 cene + shipping 10,4 GBP i to je bilo ispod 50 eur!
Čekam kurira da vidim papire i ko je to dodao, na osnovu čega.. Teško mi je da poverujem da neko u pošti carina sedi i gleda sajt Hificollective i cene zvučničkih konektora ???
Reply
Ma strasno, ja sam razocaran i sto se ovih nasih tice i sto se eu tice gde smo kao nekom barijerom preseceni pa i da hoces nesto sam da uvezes jednostavno ne mozes to da uradis zbog eu okruzenja, nema kuda to da ti stigne, mora preko eu, a nedaju ti ni ovi nasi veliki igraci, i jednostavno i da hoces i da imas para ne mozes da kupis, ili opcija da platis skoro duplo. I ne vredi se nervirati, bice bolje vajlda jednog lepog dana.
Reply
stvarno ne znam šta bi vam rekao - rado biste zajebali (pišu vam prodavci trećinu onoga što ste platili) ali vam je skroz bez reči,teksta i slično kad vas zajebu ti isti koje ste pokušali da preveslate!!

i onda još kažete "kakva država sve joj jebem,totalno razočarenje krađa i lopovluk!"

država je baš onakva ko da je vi takvi vodite,što nije ni čudo jer i ti koji su vladali,koji vladaju i koji će vladati - od između nas su bili jesu i biće tamo! hteli bi pravnu državu na sav glas,ali kad se pravo sprovede e onda u tri lepe.

bitno da se piše,uopšte nije bitno čitanje izgleda. lepo vam Boban piše,proverava i kopira ovamo na forum direktne prepiske, ali - ne daj Bože da se to pročita...

kad bi znali svoja prava i obaveze,znali bi i kome se obratiti za zaštitu svojih prava. valjda. nego,jebu obaveze....
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi......
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 25 Guest(s)