Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve i svašta
Ima li ko kojim slučajem vaučer za kupovinu preko Ananasa da mu nije potreban? Kupovina preko 60k dinara.
Reply
Nisu mi se javili ovi ali sam preko nasih dobio ponudu, izadje 4200eur sto je ok, mene bi izaslo nesto malo manje pa se ne isplati ici po to niti da ga neko od mojih dotera. Cak i oni bez posla i da se time bave konkurencija je takva da ta zarada 100-200 eur po turi to je smesno. Dvoumim se dali da uzmem Pandu ili da uzmem taj krosic, voleo bi oba ali tesko : ) Ne smem da kazem koliko imam godina, cim imam zelju da vozim deciji motoric znaci da nemam toliko godina koliko ih stvarno imam : ) Taj motoric uopste nije zjb, 8kw ima, 100km/h moze da ide, na 72V radi. Ono sto sam prvo gledao one KTM ili Yamaha od 65 kubika to je isto opasna spravica ali nije za odrasle jer ima premekane amortizere tako da kad bi konj poput mene seo na njega sabio bi ga do poda, a ovaj je tvrdji i bas je popularan medju starijima, bas ga ima dosta na YT, pazi ovo su matori konji sto ga voze, ovo je motoric po gabaritu kao BMX bicikl sto smo svi voleli da vozimo kao deca, meni se najvise svidja sto ne moram prikolicu da vozim nego ga turim u gepek i vozam gde god mi padne na pamet, ne pravim buku, zamisli dvotaktni uzbrdo gde ima setaca, dece, pa jebali bi mi.... sa ovim laganica, pod misku, kako god hoces sa njim, jos bi bio sigurno i atrakcija kad bi matorog konja od 185 videli na decijem motoricu : )

Reply
Zanima me dali bi alternatorom pa na invertor pa u punjac mogao da ga punim i koliko bi mu trebalo da se dopuni
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)