Yesterday, 06:58 PM
ako se dobro sećam, ta panda nema automatski menjač... ima klasičan ,,robotizovan" menjač koji zna da pravi probleme...
|
Sve i svašta
|
|
Yesterday, 06:58 PM
ako se dobro sećam, ta panda nema automatski menjač... ima klasičan ,,robotizovan" menjač koji zna da pravi probleme...
Yesterday, 07:42 PM
Ako koriste onaj njihov "čuveni" dualogic, onda će se Savan osećati kao da mu Gemini menja brzine, nekad radi dobro, a nekad se zaglupi.
![]() Ja sam i zaboravio da su oni svuda gurali te ASG menjače.
Kola treba da budu stara barem 15god i da su prešla više od 250.000km. Kod takvih primeraka je već puno toga zamenjeno, prektično su ko novi. Ako je bi taksi ili rentacar još bolje. To se održavalo kako treba.
1 hour ago
Jeste ako kupiš od mene. A ako kupiš od poštenog prodavca onda ni ulje nikad nije promenjeno, prednja svetla za maglu zalepljena trakom jer se sijalice teško menjaju pa da se ne vidi da ih imaš i prođeš tehnički, grejanje nije moguće isključiti jer je auto sa planine a na planini je stalno hladno, sipaš "dizel" kraden sa brodova jer Merdža je to, to se ne kvari, glava upravljača se drži na jednom labavom šrafu, ostala 3 su pukla ko zna kad...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|