07-29-2026, 03:02 PM
Kupi ako voliš 
Ja bih ovaj Pixel odmah sada

Ja bih ovaj Pixel odmah sada
|
Sve i svašta
|
|
07-29-2026, 03:02 PM
Kupi ako voliš
![]() Ja bih ovaj Pixel odmah sada
Jedno lepo mestasce koje cu da posetim cim sledeci put budem isao preko Beocina za Novi Sad, blizu je glavnog puta, predeo je brutalno lep inace kad se ide tim putem i gleda u brda okolo, a stalno imam neku zelju da se popnem na to brdo zvano Komesarevac kad prolazim tuda
07-31-2026, 10:18 AM
Samo cepaj dok nam ne shebu celu zemlju...
Ruta je sledeca. preko mesta Besenovo obavezno, cisto da vam pokazem i okolna mesta i jezera koja obavezno treba da posetite, znaci preko Besenove pa na dalje ka Beocinu postoje dva nestvarno lepa mala Jezera sa nestvarno cistom vodom kao na Azurnoj obali, znaci Besenovacko i Ledinacko jezero. Fruska Gora i okolina mesta koja gledaju ka Sremskoj Mitrovici i ona druga strana u okolini Beocina je mnogo lepa! Ledincacko jezero nije blizu ali moze da se dojde do njega iz Beocina.
Mogu vam predloziti i jedan restoran na jako lepom mestu i lepim vidikovcem koji gleda ka planini Cer, usput je tj kad se penjete ka Beocinu ima mali putokaz koji pokazuje skretanje desno ka Maloj Remeti, tim putem se izbija na ovaj vidikovac gde se nalazi restoran. Tu u Maloj Remeti zivi nas cuveni glumac Aleksandar Bercek pa eto ko voli moze da poseti i to jako lepo minijaturno selo
Taj kompleks gde je restoran https://www.ekapija.com/news/3049838/na-...u-kompleks
07-31-2026, 10:59 AM
Nisam nikad, tako da ću ove godine da vozim Frušku Goru. Samo da prođu ove vrućine i da vratim kondiciju koju sam imao početkom juna...
Pazi ovaj prizor ![]()
Srbija je mnogo lepa! Ovaj pogled i jos lepsi imas ako krenes iz Besenove ka Fruskj Gori prema Beocinu, ja tuda stalno idem za Novi Sad kad sam umoran a treba mi punjenje baterija, i dovoljno mi je samo da prodjem tuda da napunim baterije : )
Nekad je to bila bukvalno rupa i moglo se skakati sa obronaka, voda nestvarno plava, sad je to malo sredjeno i poravnato inace pre dvadesetak godina je bilo lepse
https://www.youtube.com/watch?v=AUWLo4y3FwU Ovako nesto ja mislim da nema ni na Alpima? https://www.youtube.com/watch?v=zuIwUfMgXa0
Sta je tu jos zanimljivo u okolini Beocina, tu kod Beocina imate skelu koja prevozi preko Dunava i kosta nekih ako se ne varam 1k din za prelazak Dunava , to nisam nikad probao ali cu da probam : )
Ima tu jos nekih interesantnih stvari isto u toj okolini, malo nepojmljivih https://sh.wikipedia.org/wiki/Liberland
Za Bobana , pogledaj na google earth pa isplaniraj, ja sam ti poredjao ako ces u jednom cugu da obidjes sve, od prelepe Besenove ka F.Gori, tu je i skretanje za Malu Remetu i vidikovac sa restoranom, pa nazad na put ka Beocinu pa spusta sa F.Gore ka Beocinu, meni najleosi deo F.Gore, pa nazad na F.Goru, mozes odatle prema Hrvatskoj preko F.Gore na izletiste Letenka, nista posebno, pa onda nazad u drugom smeru preko cele F.Gore ka V.Remeti, nista posebno, i put na vidikovac Brankovac koji je usput sa pogledom na Novi Sad mnogo lepo mesto za rostiljanje, ima tu i skrivenih puteva i skrivenih vidikovaca iznad manastira V. Remeta, samo selo i okolina sa pogledom na Novi Sad je lepo, i skrivenih precica i spustova ka Grgetegu od tacke manastir V.Remeta pa uz brdo kroz lepu sumu, prelepom selu Grgeteg dalje ka Neradinu pa ka Irigu i Rumi iz koje si krenuo sa tacke silosi izmedju Ruma - Voganj, sa te tascke kod silosa u kruznom toku ide se desno ka Besenovi, ima tu dobrih 50km voznje ceo krug pa isplaniraj : )
07-31-2026, 01:34 PM
Da idem tamo za 50km? Daj nemoj me...
Ja za sledeci godisnji odmor sledeceg leta planiram da kupim Fiat Pandu, da je malo prepravim i podignem, pa da krenem na put Tare da je obidjem uzduz i popreko! : )
07-31-2026, 08:32 PM
Panda ima samonosivu skoljku. Razmisli i imas li mogucnost nabavke SUZUKI JIMNY-ja-radjen na pravoj sasiji-konzerva (karoserija)
se da pokrpiti, ma u kakvom stanju bila.- pOz
07-31-2026, 11:08 PM
Divne rute za mladiće, nemojte zaboraviti i turu ka Brankovom grobu, Sremski Karlovci...
Inače, sve pomenuto obiđeno pre nekih 45 godina običnim muškim bicikom-kontrašem, u društvu sa par drugara Jedan od mojih ispisnika i dan-danas ćera ture pa i do Subotice, a redovno i Kraljevce, Borkovac, Šatrince, i to malko nabudženim mini-biciklom, sa 3 brzine u zadnjoj glavi...
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
07-31-2026, 11:11 PM
Ja bih ovo turio u neku temu o lepotama Srbije i preporuke za bike-ture
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
Da valjalo bi premestiti u neku temu za to. Gledao sam Jimmy, ne znam previse su mi skupi, Panda mi se svidja sto je jos laksa od Jimmy, i jeftina je za odrzavanje, i nista manje sposobnija od Jimmy! Sta bi na Pandi uradio jeste podigao bi je za 5-10cm, dodao ispod resetku cisto da zastitim te neke vitalne delove, dodao dobre gume, i dodao mali kineski cekrk napred sa daljinskim upravljacem, nista vise! Autic je boli glava. Za 4k eur mogu da ga nadjem 2005 godiste, sa aut. klimom i sa aut. menjacem sto mi je neki cilj da pronadjem bas takav koji ima oba mada prioritet je automatska klima jer bez klime jbs auto koji je nema. Ali videcu jos mozda ipak uzmem Jimmy, ne svidja mi se cinjenica da su to terenska vozila, ti matori Jimmy su vecinom sa dobrom brdskom kilometrazom i tesko da moze da se nadje neki koji nije odradio svoje, koji ima zdrav trap, menjac, motor, ili sve zajedno, tesko. I pritom drze cenu oko 10k eur ti malo kao bolji, ugladjeniji, koliko su bolji to je pitanje. Kod Pande za manje para pa i da se ulozi jos 2k eur u nju znas da imas autic u koji si ulozio i znas da te nece ostaviti negde u brdu, neko moje razmisljanje. Voleo bi da imam para pa da kupim noviji Jimmy @ 30k eur, ali to je ludost dati tolike pare za takav auto.
Recimo ovakva, ne te boje, https://www.polovniautomobili.com/auto-o...sort=basic kao nova! Ima ih bas dosta preko i mogla bi da se uveze jedna bas ovako dobro ocuvana iz Svice, tamo su uglavnom ovkve dobro ocuvane i dobro odrzavane.
Yesterday, 10:26 AM
automobil mora da je dobar jer je imao pozitivne kritike u svim auto-emisijama, ali poprilično je to puno para za 17 godina star automobil, bar po mojoj proceni?
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi......
Te nove stare 20 godina su najopasnije.
![]() Ne mislim da Panda ne može to što si naumio, uz modifikacije, ali ne mogu se porediti Panda i Jimny kada je u pitanju offroad. Jimny ima šasiju, viši je od Pande, ima reduktor, motor koji je mnogo prikladniji za offroad, fabrički bolje gume, može mnogo veće promene u nagibu da savlada itd. Faktički sve što bi ti morao da menjaš kod Pande, ovaj već ima (a i tad će biti u prednosti za offroad), a i što Emir reče, sve i da je trula školjka, možeš da staviš karton i da voziš, auto ima šasiju. Činjenica da su na ceni, i da je pitanje u kakvom su stanju. Ali Panda pobeđuje kada je asfalt u pitanju... |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|