Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve i svašta
Danas sam isao da osvojim Midzor, 2169m nadmorske visine, Stara Planina, uspeo sam ali sam se raspao sav : ) 370km u jednom pravcu, sportisti + jedan sivonja koji nije sportista ali je toliki sivonja da je uspeo da se popne kao magare : ) Mnogo lepo iskustvo, priroda je fantazija! Krenuo sam golfom prvo, golfic 4x4 savladava brda ni da zaslajfuje nece, ali tek sto sam pokusao na samom pocetku naisao sam na nemoguce, znaci nema sanse, tu ni lada niva nebi mogla da se uspenje, pa sam se vratio i sta da radim, oruk na noge lagane! : ) Krenuo sam u 7 ujutru i stigao na S.Planinu negde oko 11 sati, penjanje je trajalo dva i po sata, spustanje sat vremena, bas je lepo, stvarno lepo, ali treba kondicije jaoo ja jos popio pivo na samom pocetku, na dupe mi je izaslo! : )

Prva slika, Midzor je skroz ono brdo u pozadini, ja stvarno ne znam dali ima 10km pehe, ima sigurno. Inace ovo prvo brdo na prvoj slici, najzahtevnije, najstrmije, noge pucaju, srce hoce da iskoci.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Jos koja, poslednje 2 su sa vrha. Preporucujem ko nije jos uvek da planira posetu S.Planini! Jaoj sad kad legnem, topom me ujutru nece probuditi!

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Top! Mnogo lepo. S kim si bio?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 42 Guest(s)