Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve i svašta
E ako nam je ovo izlazak iz kamenog doba da sada plaćamo za pošiljke kojima smo već platili šiping prilikom kupovine ne piše nam se dobro... Za vrednost < 50€ nema nikakve logike da posta ubira neki poreza.
Inače o stanju u pošti koja nije više ni JP znam u sitna crevca poslednjih 25 godina, tačno se zna kada je počeo raspad sistema, tj. koja persona je tada zaselA u direktorsku fotelju Big Grin
Ova poßiljka je neregistrovana Savane, nema tu poštin tracking šta da nadje kada nije uneta u sistem ali sada mi je novost onakav status koji nikada ranije, godinama unazad nisam video, kazem ne znam vise dal je posiljka u rukama pošte (iako su rekli kako ce SVE posiljke ubuduce biti u sistemu) ili neke druge kurirske službe?
Elem što se tiče AliExpress-a stvarno ne mogu da se ljutim na poštu iako su neke ranije pošiljke do mene putovale 2 meseca ali do sada sam ih dobijao 100% dok sam xyz puta čitao komentare ljudi kako im ništa nikada ne stiže.
Reply
Ja sam uvek birao postu jer mi odgovara da kad nisam kuci mogu da podignem posle podne paket. Ne ubira posta tu porez, oni sad naplacuju te usluge otvaranja, carinjenja i sta ti ja znam, drugacije je sad primetno bolje, bar meni. Do skoro nisam znao kad mi paket stigne jer postari malo malo ne ubace obavestenje u sanduce, sad mi na ruke donose, evo poslednjih 5 paketa sve i jedan mi je na ruke stigao, valjda im povecan budzet pa bolje sad rade? Ili ih gazda tera da opravda namet? Ili mozda zbog sepa moraju da se uozbilje? Nesto jeste, neka promena jeste!
Reply
lineage-22.2-20260716-UNOFFICIAL-sapphire-MicroG.zip Cool
Reply
Meni sa Alija stižu upozorenja povremeno za pakete, kao neki problem, neuspešan pokušaj isporuke trt mrt. Paket mi stigne bez problema, platim šta se mora i idem kući. Prekjuče opet za jedan paketić mali stiže neka takva poruka. Kontaktiram taj njihov tracking, kažu vratiće se pošiljka bla bla. Odem na poštin tracking, sve u redu, paket prošao carinu juče i poslat lokalnoj pošti na isporuku. To sve neki AI botovi rade, pa kad prsnu od vrućine, samo zbunjuju narod. Vidim isto za neke paketiće i dalje piše da je out for delivery, a odavno sam to dobio. Pomalo je sve haotično. Iz BEX isto me zovu pre neki dan, kaže paket stoji 20 dana kod nas, ako ne podignete danas, vraća se. Aliexpress zapao BEX-u. Nikakve poruke nemam po tom broju, možda sam obrisao slučajno, mada to nikad ne radim dok ne uzmem paket.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 16 Guest(s)