Yesterday, 09:05 PM
Suknjica mu je top : )
|
Sve i svašta
|
|
Yesterday, 09:05 PM
Suknjica mu je top : )
Bobane, kad gledam taj Parkside otvoren, izgleda kao da je predviđeno mesto za taj drugi ležaj koji si dodao, ali da ga nisu stavili. Dodavanje tog ležaja je praktično ispravljanje tuđe greške. Samo ne bi se smelo desiti da se vrte u samom plastičnom kućištu. Tu se može nalepiti kapton trake na spoljašnji prsten ležaja, ili navući termo buižir na ležaj, da ga dobro stisne kućište. U svakom slučaju je odličan potez. Otvoriću svoj dremel, koji nije Parkside ali jeste neki jeftin Kinez, da vidim kako tu stoje stvari.
8 hours ago
Ušteda. Danas napokon u svojoj radnoj sobi pa ću lepo srediti sve ako ima potrebe.
(Yesterday, 06:25 PM)Boban Wrote: Dobar mu ovaj 3D printer - Tipican primer inzenjera pa jos u suknjici, iskren da budem nemam nista protiv ali jako mi idu na zivce, na primer ja radim nesto 20 godina i tako dodje neki pametnjakovic da on sad pokaze kako to treba da se radi i uzme da prcka da kvrcka, ajde lepo pomeri se ti da ti cika pokaze kako se to radi, buim traaaas, e vidis tako se to radi! Ja sam inace elktromonter mreza i postrojenja, 20g po banderama. Jednom prilikom dosao hatezejac a ja sav nakresan, iznervirao me Djoka, pa me Pera iznerbirao, pa dosao hatezejac da pita gde mi je kaciga, ja lepo onako nakresan uzmem kacigu i gruuu nogom 20m uvis, e reko evo kacige! On stao i gleda : ) Jbg reko izvini, dosao si ovde dokon, dosadno ti, provozao si se malo i bas si dosao sad kad smo svi u onoj stvari, naradili se, naprasili se, nasuncali se, i ti sad dosao da pitas gde mi je kaciga, jbg reko! Tako ovaj video me podseti na te dokone koji eto tako imaju neku teoriju kako to treba da se napravi, ne razumem uopste cemu tolika preciznost pa jos i rucnu glodalicu napravio digitalno, cemu to sluzi? Jos kad ga vidim u toj suknjici, pa ga vidim kako sve po pEeSu, mazalica pa podmaze burgijicu, ma daj nemoj me zjb!
2 hours ago
Drlja glodalom po drvetu a "mere" mu u mikronima. Ali to je za one koji ne znaju pa da se oduševe
.
Jel menjao neko pozadinsko osvetljenje nekad na TV-u? Kod mene kad sam otvarao, vidim da su neke led poplavie, nagorele, napukle, na dva mesta otpale te kape sto su preko led pa se pojavila svetla tacka na ekranu. Kakve su te zamenske led, valja li to cemu? Narucio sam ove https://www.linkel.rs/sr/led-trake/6639/...msung-32-1 Najveca mana po nekoj mojoj proceni jeste pozadinsko osvetljenje, slika ce da zavisi upravo od kvaliteta pozadinskog osvetljenja. Vec sam jednom menjao ekran jer sam ga slucajno polupao prilikom demontaze, nisam znao kako se to radi, i kad sam zamenio ekran odmah u startu je imao lose osvetljenje, pa sam stavio sa starog ekrana pozadinsko osvetljenje medjutim nije dugo trajalo pojavile se svetle tacke, otpale te kape, ja sam to nesto lepio ali su ubrzo i diode promenile boju, tako da sam sad narucio nove, nadam se da ce da budu ok. Najveca mana kod ovakvih tipova ekrana jeste upravo led osvetljenje, a ovo mi je toliko blesavo uradjeno da ne znam mozda pronaci neko diy resenje recimo da napravim to malo gusce na jlcpcb uz dodavanje jos jednog sloja one bele povrsine cija je uloga da rasipa svetlost? Zao mi tog televizora, ima i satelitski prijemnik i dvb t2 prijemnik i youtube i iptv... rutovan je, tako da bukvalno na njemu mogu da radim sta god mi padne na pamet, ima lepe boje i lepu sliku ali je sve sareno zbog loseg pozadinskog osvetljenja. Bilo je tu i padanja sa police, verovatno zbog toga su i otpale ove kape. Samo zbog toga sto je rutovan i sto mogu da instaliram oscam i ne moram da koristim diablo cam 2 wifi koji baguje da ne mozes da gledas nista, za dekripciju satelitskih kanala, mi se ne kupuje novi tv .
40 minutes ago
Meni je lik super, ima vrhunskih projekata i ideja. Čak zalepim i like
.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|