Sto kupujes jeftino, kupi to skuplje? Ima i skupljeg kod Kneza i bolje nego kod zapadnjaka. Pola patenata su pokrali i stavili na svoje ime, pa i Linux open surce su prepravili i napravili Mac kao neki Mac, sve zivo pokrali, ma daj molim te. Gade mi se sta su nam 20 godina radili i dalje nam rade. Navikli ljudi da zive lepo na tudjoj grbaci. E zato ce ovi da preuzmu primat, i drago mi je zbog toga, dosta bre vise toga. DHL, i ekipa, znaju da naplate na ALiju 10000din za prevoz na paket od 100din, jel to u redu, ma ajde bre vise dosta pljacke. A englezi znaju da se bune kad im paket ne stigne za dva dana, ajde molim te, navikli da im je lepo a sve zivo pokrali i opljackali. A balkanac cekaj 30 dana da ti stigne roba, jel to u redu? Nije u redu. E zato vise volim Kineze od bilo koga drugog, a ovi nek se...
|
Aerozagađenje
|
|
33 minutes ago
odoste stranputicom,aerozagađenje je u pitanju...
...reci mi Bože,koje si boje kože...
15 minutes ago
Ja porucih dva Saomija nakon prvih poruka. 50% verujem da ce imati uticaj, 50% da kupim jer kao nece stetiti i ako ne radi posao.
Cinjenica je da ves vec godinama susimo u masini, napolju to nije moguce jer se osecas kao da si provuko dzemper kroz dimnjak. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: savan, 1 Guest(s)