09-26-2025, 06:34 PM
Nisam. Oću još samo lampe da probam.
Sve i svašta
|
09-26-2025, 06:34 PM
Nisam. Oću još samo lampe da probam.
09-26-2025, 09:37 PM
Mogle bi ove priče oko D/A možda i u odvojenu temu, pogubiće se u trenutnoj?
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
![]()
09-27-2025, 08:33 AM
Ima ona moja tema o R2R dakovima sa diyaudio, može tamo.
09-28-2025, 09:11 AM
(This post was last modified: 09-28-2025, 09:12 AM by HomeMadeAudioProject.)
Нека стара времена 🤗⚽️🙌
1. Дебели је увек голман. 2. Утакмица се завршава када су сви уморни. 3. Чак и ако је резултат 20-0, онај ко постигне последњи гол побеђује (добро познато „ко га постави“). 4. Нема судије (судимо сами). 5. Прекршај се даје само ако се појави крв или неко почне да плаче. 6. Нема офсајда 7. Ако власник лопте оде, меч се завршава (срамотно). 8. Најбоља два играча не могу бити у истом тиму. 9. Ако сте изабрани последњи то је велико понижење. 10. У фауловима зид ће стајати врло близу лопте. 11. Утакмица се зауставља када старија особа прође кроз „поље акције“. 12. Играчи најближег суседства заувек су непријатељи. 13. Одбрану играју они који немају појма о фудбалу, уместо голмана. 14. Када старији људи дођу да се играју, морате напустити терен без пуно узнемирења (падане и шамар). 15. Увек постоји комшија који вам не дозвољава да играте и прети вам да ће вам узети лопту (добро познати комшија благог гласа). 16. Ако се опклада положи у средини (нпр. Безалкохолна пића на крају), игра је сада врло озбиљна и изгледа као финале Светског купа 17. Голови су били два камена или две јакне, али увек је један гол био мањи од другог (непрестане свађе). 18. Када лопта пређе голмана, гол се никада не рачуна (нове свађе). Тад сам био жив 😊
...reci mi Bože,koje si boje kože...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|