Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Čestitke

.jpg   IMG-3a52480a123b86d9f684ead382cbedfd-V.jpg (Size: 182,01 KB / Downloads: 294) [Image: attachment.php?aid=45463]
Reply
Hvala, drugari, mi matoriji se sećamo, kako se dočekuje prvomajski uranak, pa društvene aktivnosti Smile
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!" [Image: smile.gif]
Reply
buca33, srećan rođendan, drugar! Smile
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!" [Image: smile.gif]
Reply
YU2MYG, srećan rođendan Smile
Reply
Sir Oliver, srećan rođendan i uspeha u zavarivanju! Smile
Reply
Sve najlepše Sir Oliver. Srećan rodjendan 😃
Reply
Srećan rođendan Sir. Da su nam živ i zdrav još 100 godina..
Reply
Hvala drugari
[Image: birthday-emoji-illustration_23-215129838...brid&w=740]
Reply
Omladinci, srecan vam Dan mladosti!
Novac je sredstvo a ne cilj.
Reply
Hvala druže Gosho, kako na čestitkama, kojima se pridružujem, tako i na omladinci Smile

Kako ono beše:
Pioniri maleni, mi smo vojska prava,
svakog dana rastemo ko zelena trava...
Reply
Srećan rođendan današnjim slavljenicima!
Reply
Pridružujem se čestitkama slavljenicima Smile
Reply
Sve najlepše slavljenici 😃
Reply
Sve najbolje ljudi!
...reci mi Bože,koje si boje kože...
Reply
Hvala najlepše...
Reply
AcaJevtić, srećan rođendan želim! Smile
Reply
Srećan rodjendan, želim sve najlepše 😃
Reply
Srećan rođendan, skriveni drug! Smile
Reply
tesla017, srećan rođendan, drugar! Smile
Radi li se štogod?
Sećam se jedne tvoje prepiske sa TDA, gde je bila priča, da si se ulenjavio načisto...
Nadam se, da to nije tačno, barem pisati se može... Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 27 Guest(s)