Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Upravo stiglo
Javilo mi se Smile
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!" [Image: smile.gif]
Reply
(05-13-2025, 06:43 AM)Vlada021 Wrote: Evo i kod mene stigla prinova!

[Image: attachment.php?aid=45526]

najs najs najs!
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
Reply
(05-13-2025, 06:43 AM)Vlada021 Wrote: Evo i kod mene stigla prinova!

A koliko može da razvije 😁
U zdravlju da voziš i samo menjaj 🙂
Reply
Ne znam Beli, nije pametno "razvijati" ganc nov motor... Hvala!
P. S. Ovaj ostaje, jako su retki ovde.
Devojka me vara sa rođenim mužem!
Reply
Neka vas lepo služi!

Mada tu je koliko vidim i X-trail ako ne grešim? Ključevi su verovatno na tvom privezku? Smile
Reply
Ne moraš me "vikati" Miki 😁, hvala lepo, ja ga još nisam probao, za vikend ću malo po brdskim putevima...
Gde si video X-trail?
Reply
Levo na tvojoj fotki se vidi deo automobila koji podseca na X-trail, na to sam mislio ako je to tvoj auto, spominjao si pre neke takve automobile.
Reply
Imam Mitsubishi Triton-a, to je levo na slici malo svetlije srebrne 😁, ako na to misliš.
Reply
Quinto 540 (traži malo briskanja)

[Image: attachment.php?aid=45586][Image: attachment.php?aid=45587]

za moj ukus najbolje nešto što sam od Cantona do sada čuo.
(ove svakako izgleda dugo nisu radile,treba im sedmica ponovnog uigravanja u glavnoj postavci. ništa što serijal "Alien" 👽 (osmi putnik) ne može svojim Soundtrack-om da odradi)

Attached Files
.jpg   IMG_20250521_141951_161.jpg (Size: 2,37 MB / Downloads: 88)
.jpg   IMG_20250521_142122_022.jpg (Size: 1,99 MB / Downloads: 87)
Reply
HMAP, jel ti to misliš otvoriti trgovinu hifom iz njemačke kod kuće?  bome si se nakupovao dosta opreme u zadnje vrijeme.

U mouser na moje iznenađenje ponovo došla neka količina obsolete nichicona FG i ES pa sam kupio nekoliko kila toga. Neću okačiti tu sliku.  Tongue

A upravo danas su mi došli zupčanici za podizanje prozora na autu. Zimus me jedan prozor zezao sa podizanjem pa sam zaključio da su se sigurno potrgali zupčanici. Naručeno na aliexpressu i izgleda na dodir da nije loša plastika. Dosta je tvrda,ne smrdi kao one jeftine plastike i baš me zanima kako će da radi. 
Jedino da ova glupa kišurina prestane padati pa da to montiram. Već nekih tjedan -tjedan i po pada svaki dan po malo...

[Image: attachment.php?aid=45588]

Attached Files
.jpg   prozor zupčanici.jpg (Size: 75,64 KB / Downloads: 66)
Reply
"Neću okačiti tu sliku."
- mudar potez,da ne moram kasnije da ti se izvinjavam 😂🤣😂
.
praktično skoro od svega sam kupio po dva - da bi imao iste sisteme ovde i kod kuće. nešto će na poklon,nešto na oglase a dobar deo će ostati kod mene. postao sam veliki ljubitelj uređaja iz perioda sedamdesetih,osamdesetih pa do najkasnije ranih devedesetih. sve tad pravljeno imalo je dozu ozbiljnosti pri izradi - ne bi i dan-danas bilo u funkciji da nije tako.
a valjda se i starosti polagano plašim pa vraćam ove starce "na noge lagane",to su moje generacije 🥸
.
samo polako,staće kiša. do tad naoružaj se strpljenjem i saznanjima šta-kako da ne bude iznenađenja! 🙂
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)