05-14-2025, 04:36 AM
Javilo mi se

"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
![[Image: smile.gif]](https://forum.yu3ma.net/images/smilies/smile.gif)
Upravo stiglo
|
05-14-2025, 04:36 AM
Javilo mi se
![]()
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
![]()
05-14-2025, 05:26 AM
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
05-14-2025, 07:58 AM
Ne znam Beli, nije pametno "razvijati" ganc nov motor... Hvala!
P. S. Ovaj ostaje, jako su retki ovde.
Devojka me vara sa rođenim mužem!
05-14-2025, 09:28 AM
Neka vas lepo služi!
Mada tu je koliko vidim i X-trail ako ne grešim? Ključevi su verovatno na tvom privezku? ![]()
Ne moraš me "vikati" Miki 😁, hvala lepo, ja ga još nisam probao, za vikend ću malo po brdskim putevima...
Gde si video X-trail?
Levo na tvojoj fotki se vidi deo automobila koji podseca na X-trail, na to sam mislio ako je to tvoj auto, spominjao si pre neke takve automobile.
Imam Mitsubishi Triton-a, to je levo na slici malo svetlije srebrne 😁, ako na to misliš.
Yesterday, 01:26 PM
Quinto 540 (traži malo briskanja)
za moj ukus najbolje nešto što sam od Cantona do sada čuo. (ove svakako izgleda dugo nisu radile,treba im sedmica ponovnog uigravanja u glavnoj postavci. ništa što serijal "Alien" 👽 (osmi putnik) ne može svojim Soundtrack-om da odradi)
Yesterday, 02:23 PM
HMAP, jel ti to misliš otvoriti trgovinu hifom iz njemačke kod kuće? bome si se nakupovao dosta opreme u zadnje vrijeme.
U mouser na moje iznenađenje ponovo došla neka količina obsolete nichicona FG i ES pa sam kupio nekoliko kila toga. Neću okačiti tu sliku. ![]() A upravo danas su mi došli zupčanici za podizanje prozora na autu. Zimus me jedan prozor zezao sa podizanjem pa sam zaključio da su se sigurno potrgali zupčanici. Naručeno na aliexpressu i izgleda na dodir da nije loša plastika. Dosta je tvrda,ne smrdi kao one jeftine plastike i baš me zanima kako će da radi. Jedino da ova glupa kišurina prestane padati pa da to montiram. Već nekih tjedan -tjedan i po pada svaki dan po malo...
Yesterday, 04:38 PM
"Neću okačiti tu sliku."
- mudar potez,da ne moram kasnije da ti se izvinjavam 😂🤣😂 . praktično skoro od svega sam kupio po dva - da bi imao iste sisteme ovde i kod kuće. nešto će na poklon,nešto na oglase a dobar deo će ostati kod mene. postao sam veliki ljubitelj uređaja iz perioda sedamdesetih,osamdesetih pa do najkasnije ranih devedesetih. sve tad pravljeno imalo je dozu ozbiljnosti pri izradi - ne bi i dan-danas bilo u funkciji da nije tako. a valjda se i starosti polagano plašim pa vraćam ove starce "na noge lagane",to su moje generacije 🥸 . samo polako,staće kiša. do tad naoružaj se strpljenjem i saznanjima šta-kako da ne bude iznenađenja! 🙂
|
« Next Oldest | Next Newest »
|