Threads: 55
Za baš tanku žicu postoji jedan drug način, ali isto ovisi koliko je kvalitetno lakirana. Nanese se na vrh lemila tinol i sa njime se propali lak. e sada tu se potroši dosta tinola jer se naravno tinol zaprlja sa lakom. Možda bi se moglo recimo u nekom tvrdom drvetu izbušiti plitka rupa di se stavi tinol kojeg se grije sa lemilom, doda se malo fluksa i onda u to umoči žica.
Ako radiš to često imaš onih malih "talionica" za tinol koje izgledaju kao lemilo sa malim lončićem umjesto vrha.
Threads: 134
kao da gledam u novčanik,ili sef 🙂
.
i kod mene stiglo
i stiglo
ultrazvučna kadica za preklopnike,prekidače i potenciometre,a u flaši je deterdžent-dodatak vodi na biljnoj bazi,neotrovan i bezmirisan - za ukus ne piše a nisam ni probao (mada piše VEGAN) 😁 uglavnom bi trebao da razbija površinsku napetost vode,razgrađuje prljavštine raznih vrsta i sve tako .
BASF prijemnik mi je dugo bio na listi želja na eBay,koštao je 15e i uzeo sam ga za rezervne delove pošto je prodavac naveo da nije ispravan jer ga nije probao. međutim toliko je čist,uredan i ispravan da sam prethodni stavio "na policu rezervnih delova". 27e sa poštarinom-dostavom,dobar rezervni deo 😁
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
Threads: 55
Gledaš u novčanik i sef i ne pitaj koliko je sve to koštalo...
Super, baš me zanima kako će UZV očistiti te preklopnike. Ako imaš nekakav preklopnik u furdi samo ra rasčlani ga na proste faktore kako znaš u umiješ i postavi slike prije i poslije čišćenja.
Threads: 36
@Miladin
Khadgar je u zemlji članici EU pa su za njega uslovi drugačiji - povoljniji. Za nas se ne isplati naručivati direktno kada je iznos veći od 50e a opet mali (100, 200e) a transport ide pod obavezno brzim kuririma (skupo + ulazi u osnovicu za carinjenje). Trebalo bi da je povoljnije (svakako lakše) naručiti preko posredničke uvozne firme.