Threads: 13
Instaliraš uBlock Origin za pola minuta i završio si sa reklamama.
Threads: 7
Pi Hole je isto lepo resenje za reklame raznih vrsta
Threads: 21
+1 za pihole, i sto je najbitnije ne trazi nikakvo petljanje na svakom pojedinacnom uredjaju, telefonu, kompu. Doduse potrebno je malo znanja da se podesi dhcp server da dodeljuje dns ip sa pihole, pod uslovom ako je moguce jer neki losiji ruteri nemaju tu opciju pa je onda neophodno rucno definisati ipv4 na klijent uredjaju.
Sto se tice YT i reklama nisu samo reklame problem nego i ono "da li jos uvek gledate" i pauzira snimak... To kada navucete dzaba sto nema reklama jer smara nevidjeno, a ne pomazu ni plugini za detekciju i ponovni play jer svakako nastane gap od bar 1 sekunde pa nervira. To je bio prelomni trenutak bar u mom slucaju pa se preslo na premium YT i nama u kuci iskreno vredi svake pare, sobzirom na kakve sve gluposti se potrose pare tih 10e mesecno jednostavno vredi u ovom slucaju.
Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Promenis i na androidu/telefonu user agent i bude sve ok ?
Threads: 22
Ako stavis trajno nece ti funkcionisati vecina sajtova jer vecina sajtova blokira googlebot user agent, ali yt bi funkcionisao bez reklama
Ok, nisam pretpostavio da moze user agent da se definise i na android baziranim uredjajima, sorry.
Kako god bilo pitanje je dana/meseca kada ce YT ovo blokirati, cak i sa piHole dns serverom mi se desava da pojedini sajtovi nece da dozvole ulaz jer detektuju da adsense nije ucitan i ne pustaju dalje jer im je to glavni izvor finansija.
Svakako licno sve to gledam malo drugacijim ocima i realno ne da mi nije nepoteban premium nalog nego smatram da mi je sasvim ok za 4 emaila da izdvojim tih 2.5e po uredjaju i da koristim nesto sto mi pruza mnogo veci uzitak nego cena kostanja.
Threads: 22
Zato sam stavio tekst u onaj fajl da ga gugl ne moze indeksirati
Threads: 77
Hahaha!
Sviđa mi se rešenje.
Ja obično koristim AD block plugin i rešim se svih reklama na svim sajtovima.
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!