04-09-2020, 11:58 PM
:-)
Da voli cveće -prezivala bi se Cvećarević :-)
šaljivi YouTube
|
04-09-2020, 11:58 PM
:-)
04-17-2020, 05:04 PM
04-17-2020, 05:08 PM
Nije You Tube ali je vrh
05-01-2020, 06:59 PM
05-03-2020, 07:23 AM
Ajmo, samo veselo
05-18-2020, 03:40 PM
Zajebava ženu. Obratiti pažnju na njenu facu.
Napravio robota koji ima raspoznavanje lica i zavisno od toga ko baca loptu, pomaže da lopta udje ili je odbaci sa strane. Još daje i zajedljive komentare https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/am...0svav1.mp4
07-01-2020, 10:34 PM
07-16-2020, 09:11 PM
Kod mene u Splitu obično studiraju DIF (ili sada kineziološki fakultet) pa kada ne nađu posla postanu konobari. Zato pazite ako ovdje ljetujete Ovaj je Francuz, navodno nešto nije htio platiti. https://www.youtube.com/watch?v=0kO5XgQQ...=emb_title
Pa je ovaj magarac odlučio da ga prebije umesto da uredno pozove policiju ?
Uvek mi je bilo zanimljivo kako su ljudi slobodni dati sebi oduška prema tipovima koji su slabiji, normalno izgledaju te dozvoliti da im "padne mrak na oči" - kako to vole da kažu. Nekako se nikada ne desi da im padne mrak na oči sa ćelavim, nabildovanim likovima u kožnim jaknama sa licima punim ožiljaka - tu su vrlo uljudni za sranja koja prave. Junaštvo je sačuvati sebe od drugih. Čojstvo je sačuvati druge od sebe. Taj sa snimka niti je junak, niti je čovek. To rade i majmuni u šumi, a da nisu ni ušli na DIF.
08-05-2020, 06:59 PM
(08-05-2020, 08:51 AM)Zvu Wrote: Pa je ovaj magarac odlučio da ga prebije umesto da uredno pozove policiju ? 👍
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...
08-05-2020, 07:22 PM
Evo ja imam 120kg, mogu napraviti stoj na rukama i nikada mi nebi palo na pamet da se u stranoj zemlji svađam s nekim konobarom, a kamoli da ga izazivam na obračun.
A između ostalog i ovaj konobar je perolaka kategorija kada se uspoređuje sa drugim prolaznicima na snimci.
A policija traži ove koje nije imao tko prebiti, vjerojatno bezuspješno jer su sada tko zna gdje: https://slobodnadalmacija.hr/split/prepo...ja-1036391
Kako smo preko granice pustili sav evropski ološ da bi se "sačuvala turistička sezona" ove godine je količina idiota neproporcionalna normalnom stanju.....
08-05-2020, 08:41 PM
(08-05-2020, 07:22 PM)zbotic Wrote: Evo ja imam 120kg, mogu napraviti stoj na rukama i nikada mi nebi palo na pamet da se u stranoj zemlji svađam s nekim konobarom, a kamoli da ga izazivam na obračun. ma nenormalno je da se iko pobije (potuče) radi 10ak ili 30ak evra računa. čemu služe poluge vlasti,reda i mira (policija i sud) ako pojedinci uzimaju red i mir u svoje ruke. . ni o kome ovde nije ništa dobro poručeno.
08-05-2020, 08:56 PM
Pa zato je topic "šaljivi YT" a nije "poruke i pozdravi"
08-05-2020, 09:08 PM
(This post was last modified: 08-05-2020, 09:14 PM by HomeMadeAudioProject.)
kad u Štutgartu nekolicina uličnih problematičnih krene da se buni zbog akcije par policajaca zbog sopstvene neprikladne radnje (lake droge) pa krene da uzima pravdu u svoje ruke(razbijanje izloga) onda dođe još 200 nemačkih policajaca pa pokaže i dokaže šta znači pravosudni sistem u pravnoj drzavi,i kako se pravda sprovodi. i tad je akcija policije skroz ok i niko nema šta da doda niti oduzme čak ni jednim komentarom.
jedino u obodima te Evrope ovako nešto se smatra prihvatljivim,pa čak i na žalost šaljivim. zato nam i jeste svima "lepo",tu gde smo.
U Splitu ne pamtim da je ikad itko razbio izlog. Mi smo ovdje mnogo fini ljudi, nije ovo Njemačka
BTW interventna policija je 10km od centra i uglavnom kartaju, a ovi ulični prašinari su nevidljivi, jedino što ponekad naplaćuju ne vezivanje pojasa....
jes vala...
zaebane te uredjene pravne drzave gde se sve zna, sve postuje, sudi po zakonu i sve funkcionise na zavidnom nivou... jedino ih hebe ta droga, prostitucija, korupcija itd. to nikako da rese pa da nema drogiranih, silovanih, pokradenih, prevarenih... ps samo na glas razmisljam o nemackoj i slicnim drzavama, 'nako usput... |
« Next Oldest | Next Newest »
|