Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
web stranica posvećena Bori
(03-21-2024, 08:11 PM)HomeMadeAudioProject Wrote: "...a HMAP-a bi zamolio da mi napravi u ovoj temi popis pojacala koja su provjerena i koja su prototipovi kako bi na novom web site mogao dodati kategorije pojacala i prototipovi."
.
treba jednom da sednem i pregledam BAS stranicu i sve fajlove koje imam,pa da napravim spisak onih pojačala predpojačala i ostalih uređaja za koje znam da su pravljeni u više uspešnih primeraka i sa različitim materijalima. hteo bi da to uradim što temeljnije da bi smanjio posao tebi svima ostalima koji učestvuju u ovome.
čim to uradim javljam ti.

provereni u više primeraka

pojačala:
DOGC MKII
DOGC H
HF2006
IOTA-CD
RETRO
SIGMA
STANDARD
STACCATO (za slušalice)
STUDIO
STUDIO SE
SUBZERO
TECHNO-MODUS

predpojačala:
ADAGIO
ALLEGRO
CLEPSIDRA
PRE-STUDIO
STANDARD
VIVAĆE

dakle svaki od uređaja je pravljen bar u 4 primerka na 4 različite strane i od 4 različite osobe,i imaju najmanju šansu da zakažu.

sve ostalo bolje da se vodi pod idejama i prototipovima,i neka bude lepa razonoda za one koji umeju,znaju,mogu i hoće.

nikako ne treba zaboraviti ni test opremu,meni je pomogla u više slučajeva:

AUDIO SIGNAL GENERATOR
OME MILIVOLTMETAR
BRZI ELEKTRONSKI PODESIVI OSIGURAČ
GENERATOR FUNKCIJA
PINK NOISE GENERATOR

PRE-SUBZERO filter je moj sledeći favorit!
...reci mi Bože,koje si boje kože...
Reply
Zar Legend isto nije proveren? Bar verzije od 125 i 250W, oni su pravljeni koliko se secam ranije (pre nekih 10-12 godina). MK2 je radjen kao uzorak i Quasor je isto uradjen kao uzorak jedan.
Reply
samo neka budu objavljeni i nastavci tog istog pojačala-kao obrade (prototipova) istog,jer je to i bio očekivani nastavak priče o evoluciji po pitanju snage jednog pojačala. to je i bila poenta cele teme jednog Legend pojačala.
kako iz jedne osnove svakako snažnog pojačala krenuti kroz prototipove u doradu na sve veću i veću snagu,do ako se ne varam kW snage. pre 20ak godina,to mi je bio prvi način da počnem da kontam taj put.
...reci mi Bože,koje si boje kože...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)