Threads: 30
Već neko vreme mi zuji (sikće) u ušima ali nisam znao zašto i nisam znao od čega do pre neki dan kad sam shvatio da čim ugasim klimu čujem buku u ušima kao da sam bio na koncertu,ima li neko iskustva stim ili dali može da mi objasni šta se dešava? Prvvo sam mislio da crkava napajanje u kompu,pa napajanje u novom TV-u i tako svašta nešto,pa da me opali pritisak... Klima a ne znam razlog.
Devojka me vara sa rođenim mužem!
Threads: 77
Vitamin B je dobra terapija.
Dešavalo mi se da imam slične probleme posle upotrebe vatrenog oružja.
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
07-28-2015, 08:29 PM
(This post was last modified: 07-28-2015, 08:34 PM by Vlada021.)
Ljudi,ja imam 38,žena 30 i njoj zuje uši kao posle koncerta kad ugasim klimu,bar još pola sata,merio sam buku-nema je kad je klima upaljena,frekvencijski čak ni iznad čujnog područja... Buka je koliko sam uspeo izmeriti između 65 i 70 dBA,e sad dali sam ja to dobro uradi-nemam pojma ali znam da mi je super kad je ugasim ali pošto sam pod pločom (betonskom) posle pola sata moram opet upaliti...3 meseca klima radi bez prestanka... Ne koristim sluške i nisam u buci
.... zvuk u ušima je jednoobrazan,kao npr 15kHz piiiiiii i sitan šum....
Da li na krovu ne nekoj nekoj od susednih zgrada postoji neka bazna stanica ili predajnik?
Popni se na krov i pogledaj malo...
Ja mislim da ima na 50m od nas ali sutra ću pogledati....
Molim te obrati pažnju kakva je to BS ili slikaj ako ne prepoznaješ tehnologiju?
Postoji mogućnost da je to uzrok tvojih problema...
Threads: 0
Vlado aako imas jos gradjevinskih blokova ne iskoriscenih popakuj jedan red na plocu. Spakuj tako da vazduh struji kroz blokove. Neverovatno je koliko ovo pomaze buduci da sprecava sunce da usija betonsku plocu
Živim u zgradi na 4-om spratu pod pločom koja je zalivena bitumenom ili tako nečim...
Threads: 0
Izvini mislio sam da je ono tipa naedovrsena kuca pa se moralo pozuriti sa useljenjem kao sto sam ja morao.
Ma šta mi se izvinjavaš
,zgrada iz '63... ,nisam stigao danas na krov da odem da vidim ima li kakve antene u blizini...