07-04-2025, 02:26 PM
Meni bi bilo lepše da su pašnjaci,
Sve i svašta
|
07-04-2025, 02:26 PM
Meni bi bilo lepše da su pašnjaci,
Svuda okolo bi tako trebalo da bude sa pasnjacima, trenutno su radovi i nije bas kao na slikama, ima puno bagera i prasine, ali bice jako lepo, nazire se lepota tog predela! Inace Vrdnik je neprepoznatljiv, preuredjen i preuredjuje se konstantno i grade se hoteli, bazeni, svasta nesto, vec je popularno mesto za odmor i puni je guzve dolaze ljudi sa strana, kao nekad kad je hotel Termal osamdesetih i devedesetih bio popularan tako ce sad ovaj Fruskoogorske Terme da bude popularna destinacija. Ja sam se iznenadio, nisam znao da se toliko to izgradilo, tu su sad i zgrade, hoteli, bazeni, tobogani, svasta nesto. Ovo vam je popularni hotel Termal destinacija iz osamdsetih gde su poznate licnosti poput Lepe Brene dolazile na odmor, i dalje je to lepa destinacija za odmor. https://termal-vrdnik.com/banja/wp-conte...3/12/1.jpg Jeste da ja vise volim slanu vodu ali planinsko mesto je u pitanju na samoj Fruskoj Gori, lepo mestasce. Ko resi da ide u banju eto vam banja Vrdnik! Ja cu ovo leto na Staru Planinu jer mi je voda dosadila, malo promene : )
07-04-2025, 04:38 PM
(07-04-2025, 02:26 PM)Boban Wrote: Meni bi bilo lepše da su pašnjaci, razumljivo je to što kažeš,nadam se da se neće razuzdati kako to već dugo rade po Zlatiboru. ako ostane ovako kako je sad - to je prelepa oaza koju bi rado posećivao.
...reci mi Bože,koje si boje kože...
Sedimo na terasi i gledamo u daljinu. Ovo je sad ko Zlatibor a ne košta ništa. Beton, asfalt, staklo i gvožđe.
![]()
07-04-2025, 04:56 PM
Eee, zato je Bocko ukraj, 20km od Zlatara, u miru i tišini borove šume
![]()
"Lako je napraviti preterano jako, teško je napraviti Dovoljno jako!"
![]()
07-04-2025, 04:59 PM
(07-04-2025, 04:53 PM)NIXIE Wrote: Sedimo na terasi i gledamo u daljinu. Ovo je sad ko Zlatibor a ne košta ništa. Beton, asfalt, staklo i gvožđe. a ni mrdnuo iz stana nisi 😂🤣😂
07-04-2025, 07:04 PM
(07-04-2025, 04:56 PM)Bocko Wrote: Eee, zato je Bocko ukraj, 20km od Zlatara, u miru i tišini borove šume pssst - ako te čuju... 😁
07-04-2025, 08:34 PM
(07-04-2025, 04:59 PM)HomeMadeAudioProject Wrote:(07-04-2025, 04:53 PM)NIXIE Wrote: Sedimo na terasi i gledamo u daljinu. Ovo je sad ko Zlatibor a ne košta ništa. Beton, asfalt, staklo i gvožđe. Zezam se naravno, ja gledam u parkić, samo po neka staza betonska, ostalo je zeleno. Ali većina nema tu privilegiju. |
« Next Oldest | Next Newest »
|