Ovo su creva iz kine najpribliznije kvalitetu ovih braon parcica je ovo crveno, ako necete da jurite u kini najpribliznije sto ima kod nas je ovo malo zeleno transparetno koristi se za crevo goriva za motorne testere i trimere i ima ga u svakoj radnji za servis i prodaju istih.
Yesterday, 01:43 PM (This post was last modified: Yesterday, 01:44 PM by andrics.)
Ove vakum pumpe su odlicne , dolaze sa silikonskim crevom koja se navlace na aluminijumski vrh .
Ne znam kakva je situacija kod nas da li ih ima , ali zasigurno mogu da ih preporucim
2.jpg (Size: 179,07 KB / Downloads: 35)
3.jpg (Size: 78,92 KB / Downloads: 28)
Yesterday, 03:29 PM (This post was last modified: Yesterday, 04:25 PM by Boban.)
(06-15-2026, 07:38 PM)misamilanovic Wrote: https://share.temu.com/3cUHMJzxkKB
Ovo je najbolja pumpica koju sam ikada imao, bar za te pare, usisava ekstra, bukvalno ako je zatvorite prstom odozdo treba joj par sekundi da se vrati gore. Nema običan o-ring nego neku gumicu koja podseća na L kariku. Jedina mana joj je što hoće da se zapuši vrh onog parčeta silikona, a šipka ne izlazi dovoljno da bi kalaj sam ispao, pa onda mora to parče da se skine i očisti. U svakom slučaju ide mi brže s njom nego sa ovim ostalim koje imam...
To je ova izgleda.
Možeš li je otvoriti i proveriti da li ima plastičan ili metalan nosač gumice. Mislim da je nebitno, iste su, ali čisto kao info. Ova sa platičnim je na Aliexpress 3.55 USD.
Ove aluminijske baš dobro izgledaju i sviđaju mi se jer imaju aluminijski vrh. Mogao bi kupiti par komada pa prepraviti da mi rade na vakuum pumpu koju sam nedavno složio.
8 hours ago(This post was last modified: 8 hours ago by savan.)
(Yesterday, 08:34 PM)misamilanovic Wrote: @Boban: plastičan je taj nosač kod mene
E ovo su prave pumpice sa ovakvom konusnom gumicom, nema uopste veze dali je klip aluminijum ili je plastika, gumica na klipu je tu najvaznija, i ovakva gumica ce uvek da dihtuje savrseno. Gumica za vrh, nisam probao ali trebalo bi da moze da se kupi u radnjama koje prodaju biciklove i opremu za biciklove, recimo ona uradi sam crevca sto su u ventilima, silikonska su
7 hours ago(This post was last modified: 7 hours ago by NIXIE.)
To se vika manžetna za pneumatiku/hidrauliku, a obično u pumpice stave samo O-ring za zaptivanje. Manžetna je svakako bolja od O-ringa ali za razliku od O-ringa zaptiva samo u jednom smeru. Kod ove naše vakuum pumpice je dovoljna jedna manžetna, odnosno zaptivanje samo u jednom smeru.