Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
e-praktikum audio-daljinac
done and... done. ispade da sam od tri ploče odabrao baš onu pevaljku koju si i sam u nekom trenutku birao - pa čak i isti album! Smile najs! evo je opet,replay iste strane ploče!
"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply
Nemam ja tu primedbe, moja generacija podržava izbor vinila, ima i kod mene ponešto, no bi valjalo obnoviti Toscu hi-fi sa Shure MM M75 zvučnicom, gde su klinke davno skršile iglu, a i sviđa mi se i ovo RIAA... Smile
Aco, fajlovi u Aritonovoj temi su oni, po kojima si radio pločku?
Reply
da,direktno ti dokumenti su korišćeni. LAY sam sitno prepravio i postavio novi u postu tamo, bila je promena u spoljnom promeru pad-a desnog 2,2u2 63V Wima kondenzatora tj smanjen je sa 2,30 na 2.00mm. pločice mi je radio milanpcb at gmail tačka com i ovaj put uradivši odličan posao. sveukupno za oko 10e sa poštarinama jedan odličan riaa!
"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply
podelio sam pločicu na dva dela nešto kao master i slave,na prvoj je logika i napajanje a na drugoj releji i kontakti ka činčevima. ovako će značajno biti smanjen broj signalnih kablova u kutiji i dobiće se mesta unutar nje.
takođe,Mute opciju sam povezao sa relejom tako da na opciji noMute na izlazu imam signal iz predpojačala koje je u kutiji,a sa opcijom Mute bajpasuje se predpojačalo i kutija služi samo kao preklopnik signala sa riaa predpojačalom.


Attached Files Thumbnail(s)

"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)