(12-10-2021, 11:44 AM)ronovar Wrote: Kakav je APEX D200.1 po pitanju zvuka? Ako se ne varam to je D klasa pojacala....
https://forum.yu3ma.net/thread-447-post-...l#pid21332
ovo je jedan od,po meni najboljih najkvalitetnijih najbitnijih snimaka ikad na ovom forumu. "uhvatio" ga je drug midji84 (ako se ne varam nadimka sa foruma) koji je taj put došao kako je umeo i mogao sa severa Kosova,bio tu i snimio taj susret ekipe nakon raspada prvobitne postavke foruma. pišem emotivno,jer smo svi mi sa tog video snimka bili već neko lepo vreme zajedno i uklopili neke zajedničke priče što po temama što po privatnim porukama što po zajedničkim naporima da se neke stvari dese,da bi nam svima bilo drago da sutra dan ujutro imamo lep razlog da otvorimo tu novu stranicu
https://forum.yu3ma.net na kojoj nastavljamo nešto oko čega smo se zapravo i okupili...
sad kad ponovo pogledam ovaj snimak ne mogu a da se ne setim tog vremena,tih dešavanja,tog dela mog života i naročito tog dana - kad je nakon svega,zapravo bilo DOBRO. na snimku su ljudi koje (ako imamo sreće) već znamo,a u međuvremenu su došli i neki novi koje je ako ne i više,a onda bar jednako lepo iskustvo upoznati ih...
.
.
.
.
hej... skoro da smo porodica...
.
.
.
....................
apropo citiranog posta- na snimku je APEX D200,svi ga slušamo u tom snimku. Pokojni Bora je lik koji je "Main actor",i meri prstom temperature izlaznih mosfeta.
APEX D200 je prošao slušanje u tom sistemu i u tom trenutku,uz Borini opasku meni:"JBT pa ovo je poput ozbiljno urađenog preampa...a pojačalo je! Šta je ovo?!"
od tad je prošlo 7 godina. za mene i sve nas ovde. za d-class,kao i za naše najbolje prijatelje kako kažu 7 puta više.
APEX D200 lepo i stabilno gruva kod Vlade Varbai sa foruma kao pojačalo za bas gitaru na Novom Zelandu ima par godina. kod mene radi od kad sam ga napravio (sa snimka) pa i dan danas. ljudi koji su ga čuli i slušali kod mene kuci kažu da je "onako",ili "ok je nema šta",ili nisu čuli bitnu razliku u odnosu na druga pojačala koja smo u tom trenutku slušali.
APEX D200 je ODLIČNO pojačalo za start,više nego ok - ali ne ide u klasu "pobedi A ili AB klasu".
iako je uspešnošću u DIY i frekvencijom oscilatora u svoje vreme pobedilo xy toga što se tada pokušavalo.
i sad imam nekoliko pločica d200 koje će lemiti moji klinci. hvala Vlada na pločicama,i hvala APEX na ideji!