Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
...a što činiš?!
Nakon milijun godina odlučio završiti svoj primjerak Aleph P1.7. Onda zvao prijatelja kojemu sam to napravio prije 12 godina jer me zanimalo kako sam tada riješio neke stvari. Zaključujem da sam tada sam bio lucidniji nego sada, očito starim Smile .


Fotografije tog "starog" primjerka, minimum dijelova, a sve ima i radi savršeno....Reply
(11-29-2020, 03:06 PM)Gosha Wrote: ++++++++ Za KT 90.............evo jurim ih vec neko vreme, kod poznatih prijatelja ovde iz Nis Smile Smile

Znam jednog što ima
[Image: 5a0649dd5a588_2xKT90DesktopResolution.th...7afb87.jpg]
Reply
Razmišljam kako napraviti kutiju. Da bude furnirani kvadar ili zaobljeno i bojano. Nisam htio s ovim projektom ući u velike troškove, jer sam drivere kupio povoljno, a onda mi opet žao da to izgleda bezveze. Smile Compact studio monitor by Troel Gravesen.

Reply
Za kraj godine i ovo sam pustio u rad. Zadnjih dana bilo je brušenja i prašine do besvijesti, ali nije ispalo loše. Trenutno je na kutiji epoksidni premaz koji će se opet fino brusiti i lakirati. Inače zvučnici rade sukladno mojim očekivanjima i reputaciji Scan Speak drivera. Fino uštimavanje na uho i dampiranje slijedi poslije lakiranja.

Reply
Nešto se i krpilo...  Big Grin Big Grin Big Grin Zvučnici koje sam kupio za auto, naravno polovni, ali pošto svaki u vratima kisne, vremenom je vlaga odradila svoje, hrđa je odvojila magnet i on se naravno pomjerio u stranu i zaglavio namotaj ali ga nije oštetio, uspjeo sam dva spasiti, imam još jedan ali mu je namotaj izgleda magnetom prilično pomjeren u stranu u rupi, nisam pokušao centrirati magnet da provjerim hoće li dirati, pa me interesuje čime rastopiti ljepilo na membranama naravno bez oštećenja membrane i ostalih dijelova, pokušao sam nitro razređivačem, ali to ide vrlo teško naročito gdje su spužvene membrane.?
Reply
Završen projekt zvučnika za radnu sobu, a više detalja ovdje: https://www.diyaudio.com.hr/viewtopic.php?f=9&t=1789


Reply
Kao i uvek, i završna obrada na visokom nivou. Čestitke za ove mališane.
Reply
Hvala. Cilj mi je bio da dobro sviraju i malo koštaju. Ukupno je potošeno manje od 350 eura, a rade odlično, Zvuk je baš onako da odmah izmami osmjeh. Pun, ugodan, detaljan a neagresivan.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)