Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DENON AVR-1513
#1
Pozdrav drugari. Imam navedeni resiver vec 4 godine. Uglavnom sluzi za ukras, zapravo, da popuni rupu u vetrini. Nakon neumoljivog kukanja svoje supruge da pored pune dvije garaze ozvucenja ona nema sa cega da slusa radio, odlucio sam da pokrenem ovu temu.

Problem je sledeci: Resiver ima peoblem sa tjunerom, jer je audio signal iz tjunera jako slab. Pojacano do kraja a zvuk se cuje tek toliko da se moze razaznati koja je pjesma na radiju. 

Problem je zapravo fabricki, a resiver je donio drug sa broda. Posto oko ovoga nikad nisam cackao, da li neko zna da li je problem rijesive prirode ili pak treba neki IC programirati sl. sto za mene jos uvjek predstavlja ne rijev problem?  Smile

Hvala unaprijed! Smile
Reply
#2
Nisi nam opisao, koristiš li i kakvu antenu za prijem signala?
Reply
#3
(11-02-2018, 12:04 PM)Bocko Wrote: Nisi nam opisao, koristiš li i kakvu antenu za prijem signala?

Koristim bakarni kabal. Mada, repetitor mi je na oko 500-600m vazdusne linije od kuce. Sve kanale uhvati i svi su dobrog kvaliteta, ali su utusani za bar 60db ako ne i jace.
Reply
#4
Izvoli servisno uputstvo za njega.
Možda će ti biti od koristi...
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=2ahUKEwiIivXIjrneAhWOhqYKHYZ4CTwQFjACegQIBxAC&url=https%3A%2F%2Fifixit-documents.s3.amazonaws.com%2FE2NpOZbyHeexUNMV.pdf&usg=AOvVaw1PARk5v4Cg50IL4lkDDwVv
Face up...make your stand and realise you're living in the golden years!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)