Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SONY CLONE
Nema takvih problema, relej sve to prekida. Smile
Reply
Da, relej sve to prekida, nego me zanima to preslusavanje izmedju kanala kada vise uredjaja radi. Necu sigurno raditi Apex selektor, ovo imam nacrtano tako da cu samo malo prepravljati ovo moje ako ima potrebe.

Posaljite mi u privatnoj poruci ili ovde u temi preporuku za nekog ko pravi jednostrane stampane plocice sa kalajisanim vodovima i izbusenim rupama u kvalitetu kao sto je to radio Milan.
Reply
Pozdrav

PCB Milan iz Paraćina 

pcbmilan@gmail.com
tel:0695801523

Meni je radio Apex A class PSU by ronovar
https://forum.yu3ma.net/thread-594-post-...#pid109436
Reply
OK, hvala.

Generalno su ok napravljene plocice ali je moglo bolje na nekoliko mesta. Poslacu coveku mejl pa cu videti za cenu a i jos par slika njegovih radova.
Reply
(01-08-2021, 05:54 PM)viktor1986 Wrote: Da, relej sve to prekida, nego me zanima to preslusavanje izmedju kanala kada vise uredjaja radi. .

pozdrav Viktore! nije mi najjasnije otkud preslušavanje između kanala kad više uređaja radi,ako je samo jedan uređaj povezan sa predpojačalom? negde nešto propuštam...?
"Претпоставка је мајка зајеба..." : Д.В. - Дуд
🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
"Pretpostavka je majka zajeba..." : D.V. - Dude
Reply
Ima na netu da se nadje nesto na tu tematiku. Nesto vezano na tu temu je opisano ovde http://hifisonix.com/ovation-symphony-li...amplifier/ , a ima nesto i u Self ovoj knjizi.

Zato me zanimamo, s'obzirom da to nikada nisam probao, da li se cuje to preslusavanje kada je potenciometar na pola ili na maksimumu, dok se ceka da pocne pesma na kompu(ili pauzirano) a CD plajer i dalje radi i pusta muziku na drugom neselektovanom kanalu.
Reply
Vijktore, preslušavanje kanala je moguće preko parazitnih kapaciteta. Kad se dobro uradi uređaj toga nema ili je toliko slabo da se ne može ni čuti od šuma. To pretpojačalo koje si linkovao, to ne valja ništa garantujem, prekomplikovano, previše stepeni pojačanja, buffera, tonskih kontrola i još koječega, Sa moje tačke gledišta čist promašaj i bačene pare. Tajna je u jednostavnosti.
Reply
Ok, zanimalo me to vezano za preslusavanje na Apex selektoru pa sam zato pitao. Ma to predpojacalo sa linka me ne zanima, postavio sam samo link zbog Ace, gde se spominje to preslusavanje izmedju kanala.

Nadam se da necu imati tih problema a ako ih bude onda cu iskljuciti ostale uredjaje!!!
Reply
Ma neće biti čujnog preslušavanja sigurno.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)