Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Sve ti je transparentno, prelistaj temu! Moram samo da prepravim projekt fajlove, ima par bugova, i to sam opisao o cemu se radi. Tako da ko bude zeleo da napravi sebi sacekajte da ispravim to pa da okacim da se ne mucite sa ukopavanjem oko filter stakla, vrlo je sitno i potrebna je burgija 0.6mm i da se poravna na vrhu kako nebi probila napolje i to je bas tezak i pipav posao, ja sam uspeo pa ne znam koliko je ko vest nebi preporucio da to neko rucno radi na lupu kao ja! Tu je i oko jako blizu burgije koja moze da pukne!
Reply
Živiš na ivici Smile
Reply
Prvo uradim a posle se setim sta je moglo da se desi Smile
Ovo sam uzeo https://www.interhit.rs/termo-provodne-p...99856.html za odvod toplote sa cpu na poklopac kamere
Reply
Uzeo sam https://www.kupujemprodajem.com/elektron.../153429665 mogu vam reci nikakve razlike na 3 puta skuplji jbc, originalni vrhovi od jbc nisu vise kvalitetni kao pre par godina a ni ne izgledaju isto, kao da ih mala privreda pravi, jednostavno pojavi se otvor na vrhu i vise nije upotrebljiv, ne znam zasto se to desava, ovaj poslednji originalni vrh mi je trajao jako kratko, dali je sastavio 6 meseci nisam siguran, i nije u pitanju pregrevanje jer kod pregrevanja vrhovi pocrne, istope se, ovde nije taj slucaj, jednostavno neko ih pravi ko to ne radi kako treba, i bas mi je drago da za 820din moze da se kupi odlican vrh kompatibilan sa jbc ruckom. I ovu rucku ce gledati da uzmem https://www.kupujemprodajem.com/elektron...bigGallery , ima dosta ulozaka za nju koji su 3 puta manji od t245, danas sam video kako jedan vrh za nju izgleda i iznenadio se koiko je to maleno, pa ako ne bude kompatibilno sa onom mojom diy jbc lemilicom pokusacu da bude.
Reply
Prepravio sam fajlove za izradu pa kome treba tu je.


Attached Files
.zip   camera_diy_for_cnc.zip (Size: 820,99 KB / Downloads: 0)
Reply
Savane, stedi novac za Aixun T400D, imas expandera za fume extractor, t115 i t245 handle, toroidni trafo od 220W je unitra i posebni sekundari za t115 i t245 vrhove te posebni sekundar za elektroniku.

Ova t245 sto je imam ima ozbiljne probleme za esd, i smps elko se brzo istrose pa ih svako malo treba mjenjati jer je smps junk u lijepom alu kucistu.

Pogledaj yt video nadolazece stanice sa expanderom koji dolazi krajem godine, suska se cijena od oko. 400 eura ...

https://m.youtube.com/watch?v=Vms7P3CjE1...QwMA%3D%3D
Reply
Pre sam za neki dobar osciloskop pa ponoviti praksu na ZCD sa H1L11 i na fazni zasek, dodati one moje viskove sto imam LMG sa svojim iso gate drajverom, i to lepo spojiti na pravi osciloskop pa nauciti gradivo : )
Reply
Da radi android kamera, nije nesto posebno brza ali nadam se da ce u bliskoj buducnosti biti bolja podrska za libcamera pa i bolja kamera, inace sve ostalo radi vrlo dobro na androidu.


Attached Files
.jpg   DSC_2338.JPG (Size: 1,86 MB / Downloads: 27)
.jpg   DSC_2339.jpg (Size: 193,68 KB / Downloads: 27)
.jpg   DSC_2340.jpg (Size: 152,04 KB / Downloads: 25)
Reply
Nije nesto posebno brza, ali zato svira karolinu ok Big Grin
Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Reply
Treba tu malo poraditi na kameri, nesto ne verujem da to vec neko nije doradio i dodao sve one ostale funkcije kamere, samo treba se malo vise potruditi i pronaci, inace ovo je super kako glatko radi android na cm4. Preporucio bi ko bude radio kameru da izabere sjajni eloks, mat je ruznjikav, takodje umesto silk da izabere lasersko graviranje, mnogo bi lepse izgledalo. Ostaje mi da probam iluminaciju, nisam jos probao jer ne znam kako sa androida da komandujem na gpio, mrsko mi se zezati sa adb shell, nemam ni monitor sa hdmi, kad nabavim monitor onda cu dobiti volju da se zezam sa kamerom : )
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)