![]() |
|
...a što činiš?! - Printable Version +- DIY Electronic projects (https://forum.yu3ma.net) +-- Forum: Sve ostalo - Everything else (https://forum.yu3ma.net/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Sve i svašta (https://forum.yu3ma.net/forumdisplay.php?fid=41) +--- Thread: ...a što činiš?! (/showthread.php?tid=2357) |
RE: ...a što činiš?! - Bocko - 06-08-2025 Prekrasno, a verujem i ukusno Kako ti dobro nađeš izgovor, da se ne baviš elektronikom Tu bi ja ukinuo sir, a nadodao svežeg krupno rezanog crvenog čilija, da kontrira mesu... Aaa, voda meni ne dolazi u obzir, pored toliko dobrih vina, eventualno piva
RE: ...a što činiš?! - savan - 06-08-2025 Ovo super izgleda! Valjalo bi jednu Skusu ovako zaviti u Al foliju pa je dobro ispeci, a kao prilog bareni krompir iseckan u kriske u koji se doda crni luk iseckan u kriske i sve na kraju prelije maslinovim uljem, eto ideje za neki naredni post! : ) RE: ...a što činiš?! - mikikg - 06-08-2025 He he, znate šta je isto vrhunski, riba (koja god) spremana na masti! Uh kako je to dobro! RE: ...a što činiš?! - savan - 06-08-2025 Imam neko gadjenje na meso jer ne mogu da nadjem dobre cvarke, dobru slaninu, cvarci sivi a treba da budu crveni, valjda iz zamrzivaca otapaju, malo podgreju sta rade ko to zna, jos kad sam video lokalnu firmu koja radi za zlatiborac i kad sam video svu onu prljavstinu i smrad smucilo mi se! Riba je zakon, ali iskljucivo morska, ove domace iz ribnjaka su toliko masne da mi se i one gade, a u te ribnjake kakve podzemne vode i kaakve sve otrove kisa spira sa njiva da je uopste upitno sta nam se servira, tako da samo morska riba dolazi u obzir, ali ne ona iz Japana : ) RE: ...a što činiš?! - HomeMadeAudioProject - 06-08-2025 od svih riba - kontinentalne su zakon,i to bez obzira na zemlju porekla i da li su na četiri ili dve noge.
RE: ...a što činiš?! - nik - 06-10-2025 Eto i ja se zanimam, skupio delke za 'lab napajanje' bazirano na PC ATX osnovi, ideja sa 'DroneBot Workshop' sajta. Izmena je da sam 'moderniji' pa koristim PCB sa ATX 24-pin konektorom, osiguračima i priključcima (pominje to i autor) pa će tabla biti 'čistija' bez osigurača. Tu je i displej napona / amperaže, ovaj model upotrebljiv do 10A. Na PCB ima izvod i za -12V al' nisam siguran za displej pa se neću igrati. RE: ...a što činiš?! - Bocko - 06-10-2025 I ti da se prihvatiš štapa za lemljenje, kanda ti dosadio pecaroški štap
RE: ...a što činiš?! - nik - 06-10-2025 Jok more, štap(ovi) na gotovs i dalje al' pre ću kilo lem žice potrošiti no kilo ribe nafatati - sve pobegale od vrućinu! ![]()
artiljerija.jpg (Size: 350,36 KB / Downloads: 31)
RE: ...a što činiš?! - Sir Oliver - 06-10-2025 Lele, treba li ti toliki arsenal?
RE: ...a što činiš?! - nik - 06-11-2025 Boles' - ko i audiJo. Dozvoljeni tj. normalni komplet na pecanju je 3 štapa. E al' treba ti za šarana pa za štuku il' soma, ko da prevezuje pre pecanja! Pa za ovo i ono, za na Dunav il' jezero neko, pa kraći štapovi za na čamac, za varaličarenje bar jedan, što lakši, vitak a čvrst. Pa takmičarac neki, bolonjez. Pa metoda pecanja, na plovak il' dubinku. Daj da imam za tolstolobika spreman sistem. Hej, englezi smislili novu tehniku - feeder štapovi, uf to mora pod obavezno, al' treba i jaki i slabiji. I tako ...
RE: ...a što činiš?! - Khadgar2007 - 09-03-2025 Što se radi...igram se kirurga. ![]() Znači ovako je bilo prije. Trikovi sa magnetiziranjem igle, pa oblačenje iste u krep traku i sl. baš nije dalo rezultata. Pa sam išao na silu. Obukao sam pincetu u krep traku, to je upalilo jer sam traku prvo uhvatio sa pincetom pa onda namotao krug-dva okolo......rezultat se vidi na slici ispod.Spojio sam instrument na ispravljač i igla baš nigdje ne zapinje, niti malo. Meni se čini da je za sada pacijent na dobrom putu da se oporavi. Sada ga trebam vratiti nazad u HP 400L i vidjeti kako se tamo ponaša. RE: ...a što činiš?! - Bocko - 09-04-2025 Bitno da je operacija uspela i da pacijent mrda! Mene nešto slično čeka na Iskra unimeru 31... RE: ...a što činiš?! - Gosha - 09-04-2025 (09-04-2025, 02:31 PM)Bocko Wrote: Mene nešto slično čeka na Iskra unimeru 31... Ako nesto zeznes javi se da ti posaljem drugi. RE: ...a što činiš?! - HomeMadeAudioProject - 09-13-2025 pogledah na youtube neke šeme,ali sam se odlučio za svoju varijantu: "Gravče na tavče" a la HMAP:
RE: ...a što činiš?! - Bocko - 09-15-2025 Ufff, hot und spajcy Uživanje za oči, a verujem iostala čula
RE: ...a što činiš?! - Sir Oliver - 09-19-2025
IMG_20250919_190533.jpg (Size: 3,73 MB / Downloads: 148)
RE: ...a što činiš?! - Bocko - 09-19-2025 Lepo, biće mošta!
RE: ...a što činiš?! - Sir Oliver - 09-19-2025 (09-19-2025, 08:49 PM)Bocko Wrote: Lepo, biće mošta! https://www.facebook.com/share/r/1AhbJH5KDZ/ RE: ...a što činiš?! - Bocko - 09-20-2025 Takvu treba angažovati za muljanje grožđa, punu života
RE: ...a što činiš?! - gorso69 - 09-20-2025 Sprema se zimnica
IMG_20250920_152437.jpg (Size: 5 MB / Downloads: 28)
IMG_20250920_195734.jpg (Size: 2,49 MB / Downloads: 27)
Pinđur |