![]() |
Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - Printable Version +- DIY Electronic projects (https://forum.yu3ma.net) +-- Forum: Sve ostalo - Everything else (https://forum.yu3ma.net/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Sve i svašta (https://forum.yu3ma.net/forumdisplay.php?fid=41) +--- Thread: Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva (/showthread.php?tid=144) |
Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - BeliNinja - 01-11-2014 Komsiluk mu je Ahilova peta ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - TDA - 01-11-2014 <p>Vidim ja da ćemo da dobijemo po zaušku kad nas nađe... ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - HomeMadeAudioProject - 01-11-2014 <p>sve me nešto prati osjećaj da ćemo mi njemu sami doći... ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - samuki - 01-11-2014 proba zavrsena ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - ZerO - 01-11-2014 <p>Tako treba. Sad vidiš kako izgleda foto lak na bakarnoj površini. U ovoj fazi dobro pregledaj pločicu, ako je bilo gdje linija voda</p> <p>oštećena nemoj da je nagrizaš. Probaj oštećenje malo da popraviš flomasterom i ako bude ok nastavi dalje. Na ovoj, probnoj,</p> <p>pločici koju si uslikao dobro se vidi zašto pločica mora 3-5mm sa svih strana da bude veća kao bi vodovi na rubovima bili </p> <p>neoštećeni.</p> <p> </p> <p>Ubaci sad to u ferihlorid ili šta već koristiš i vidi kako će to sad da izgleda. Pozdrav.... Uspio si.</p> Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - mikikg - 01-11-2014 <p>Cek cek cek. Da to nisi obrnuo film? ![]() <p> </p> <p>Sto ti pise xepA na plocici ? ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - ZerO - 01-11-2014 <p>Jeste, ali ovo je probna pločica sa kojom testira vrijeme osvetljavanja. Nije realizacija projekta. A i oni</p> <p>vodovi na dnu mu se kidaju.</p> Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - mikikg - 01-11-2014 <p>OK, samo da skrenem paznju ![]() ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - samuki - 01-11-2014 da uspio sam ![]() ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - samuki - 01-11-2014 (01-11-2014, 01:39 PM)mikikg Wrote: <p>Cek cek cek. Da to nisi obrnuo film? Probna plocica ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - samuki - 01-11-2014 10 minuta je dovoljno za osvjetljavanje sa 9w stedne ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - samuki - 01-11-2014 ovo je ta foto laboratorija ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - TDA - 01-11-2014 <p>Prosto i jednostavno...</p> Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - boraomega - 01-11-2014 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mikikg" data-cid="17526" data-time="1389443954"> <div> <p>Sto ti pise xepA na plocici ? ![]() </div> </blockquote> <p> </p> <p> </p> <p>Pa to je reverzni inzenjering! ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - samuki - 01-11-2014 (01-11-2014, 02:32 PM)TDA Wrote: <p>Prosto i jednostavno...</p> TDA predji i ti na foto , samo ti treba Naoh i foto plocice Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - TDA - 01-11-2014 <p>Kad potrošim ove koje mi je HMAP dao. Znači, sledeće godine... ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - Vlada021 - 01-14-2014 <p>Evo,ja sam danas malko kopirao, 3,2kW UV lampa,kopir ram u štampariji. 30sekundi direktno i 1,5 minuta sa folijom (pausom) preko. Kasnije sam je potopio u štamparski razvijač i tamo je stojala 2 minuta,isprao vodom i prstom trljao da siđe višak razvijača i ostale hemije. Kasnije sam ecovao i ovako je to ispalo.</p> <p> </p> Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - TDA - 01-14-2014 <p>Au! Profi!</p> <p>Koji si ti srećnik sa tom štamparijom... ![]() ![]() ![]() Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - Vlada021 - 01-14-2014 <p>Da sretnik,ovo mi je prvi put da radim :ermm: , još da to sve proradi isto tako iz prve, a lampe su u pitanju...</p> Foto-postupak sa "uradi sam" oslojavanjem : Iskustva - TDA - 01-14-2014 <p>Držim ti palčeve! ![]() |