![]() |
YouTube-muzika uz koju uživate - Printable Version +- DIY Electronic projects (https://forum.yu3ma.net) +-- Forum: Sve ostalo - Everything else (https://forum.yu3ma.net/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: YouTube (https://forum.yu3ma.net/forumdisplay.php?fid=40) +--- Thread: YouTube-muzika uz koju uživate (/showthread.php?tid=416) |
RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - bolek - 05-15-2014 sa ovim live koncertom se u zadnje vrijeme drogiram RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - euronymous - 05-16-2014 @bolek, vidim slušaš Myles Kennedy-a. Ja sam ga prvi put čuo kao gosta kod Slash-a na koncertu i malo prekopam po netu, kad čovek ima bend sa kojim svira već duže vreme. RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - bolek - 05-16-2014 Da, Myles Kennedy je dobar vokal! Alter Bridge je njegov matični bend a uporedo i sa Slešom nastupa od gostovanja na njegovom prvom solo albumu. evo još nešto od njih RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - mikikg - 05-21-2014 RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - HomeMadeAudioProject - 05-24-2014 heh,kako bez ovoga... al´ bi meni bilo milo... RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - mikikg - 05-24-2014 ^ Stari drugari ![]() RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - TDA - 05-26-2014 RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - Macola - 05-27-2014 Muzika koja "zatrese kavez" u dubini čovekovog bića. Film je takođe veoma moćan i poučan. RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - npejcic - 05-28-2014 Za ljubitelje jazz-a i swing-a dvosatna kompilacija: RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - Braca - 05-28-2014 (05-27-2014, 02:15 PM)Macola Wrote: Muzika koja "zatrese kavez" u dubini čovekovog bića. Film je takođe veoma moćan i poučan. Divna muzika, a izgleda i da je mastering mnogo bolji nego na zadnjem disku. Moto filma mi dodje kao ona rečenica gen. Patona: "Ni jedan kučkin sin nije dobio rat tako što je poginuo za svoju zemlju, već tako što je naterao kučkinog sina sa druge strane da pogine za svoju". Mnogo nas je u istoriji koštao taj kult žrtvovanja. RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - HomeMadeAudioProject - 06-05-2014 za sve koji vole... RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - mikikg - 06-09-2014 Oficialni svez video povodom 20 godina od izdanja Division Bell Sav sam se najezio dok sam ovo gledao ! RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - bolek - 06-15-2014 Legendarna obrada spretnih ruku Stevie Ray Voughana RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - TDA - 06-17-2014 Eto mene večeras ovde: Samo da ne bude mnogo kiše... Valjaćemo se ko prasići u balatu... ![]() RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - buca33 - 06-17-2014 RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - azecevic - 06-18-2014 @TDA Odlican koncert i ako se da primetiti da su vec omatoreli i da su neke stvari izneli malo laganije atmosfera je bila cista 10-ka. Pravi prostor za Mejdene, dobro je sto je ova kisa pala, pomrli bi od vrucine. ![]() RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - TDA - 06-18-2014 Nisam znao da si i ti bio.... ![]() Odličan koncert! Imali smo sreće što kiša nije padala za vreme samog koncerta. ![]() Evo delića atmosfere. RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - azecevic - 06-18-2014 Ti si bio u fan pitu? ![]() Nisam na vreme nabavio fan pit, a za kasnije preprodaje nit sam imao para, niti bih toliko dao, tako da sam se zadovoljio sa parterom 1. Koja sutka je bila na Aces High. ![]() Moje sokocalo nije moglo da uhvati neki malo bolji snimak ili sliku, tako da nema svrhe da nesto postavljam, ovo sto je TDA postavio je sasvim dovoljno. RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - TDA - 06-18-2014 Ma ne bi ni ja stigao da kupim, ali je ortako kupio za mene i njega na vreme tako da sam imao malo više lufta da skupim kintu. Još mi glava zvoni od muzike i piva... ![]() Patike su mi blatnjave kao da sam klošar....a srce mi puno.... ![]() RE: YouTube-muzika uz koju uživate II - TDA - 06-24-2014 |