DIY Electronic projects
Upravo stiglo - Printable Version

+- DIY Electronic projects (https://forum.yu3ma.net)
+-- Forum: Sve ostalo - Everything else (https://forum.yu3ma.net/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Sve i svašta (https://forum.yu3ma.net/forumdisplay.php?fid=41)
+--- Thread: Upravo stiglo (/showthread.php?tid=159)

RE: Upravo stiglo - Bocko - 05-14-2025

Javilo mi se Smile

RE: Upravo stiglo - HomeMadeAudioProject - 05-14-2025

(05-13-2025, 06:43 AM)Vlada021 Wrote: Evo i kod mene stigla prinova!

[Image: attachment.php?aid=45526]

najs najs najs!

RE: Upravo stiglo - BeliNinja - 05-14-2025

(05-13-2025, 06:43 AM)Vlada021 Wrote: Evo i kod mene stigla prinova!

A koliko može da razvije 😁
U zdravlju da voziš i samo menjaj 🙂

RE: Upravo stiglo - Vlada021 - 05-14-2025

Ne znam Beli, nije pametno "razvijati" ganc nov motor... Hvala!
P. S. Ovaj ostaje, jako su retki ovde.

RE: Upravo stiglo - mikikg - 05-14-2025

Neka vas lepo služi!

Mada tu je koliko vidim i X-trail ako ne grešim? Ključevi su verovatno na tvom privezku? Smile

Ne moraš me "vikati" Miki 😁, hvala lepo, ja ga još nisam probao, za vikend ću malo po brdskim putevima...
Gde si video X-trail?

RE: Upravo stiglo - mikikg - 05-14-2025

Levo na tvojoj fotki se vidi deo automobila koji podseca na X-trail, na to sam mislio ako je to tvoj auto, spominjao si pre neke takve automobile.

Imam Mitsubishi Triton-a, to je levo na slici malo svetlije srebrne 😁, ako na to misliš.

RE: Upravo stiglo - HomeMadeAudioProject - 05-21-2025

Quinto 540 (traži malo briskanja)

[Image: attachment.php?aid=45586][Image: attachment.php?aid=45587]

za moj ukus najbolje nešto što sam od Cantona do sada čuo.
(ove svakako izgleda dugo nisu radile,treba im sedmica ponovnog uigravanja u glavnoj postavci. ništa što serijal "Alien" 👽 (osmi putnik) ne može svojim Soundtrack-om da odradi)

RE: Upravo stiglo - Khadgar2007 - 05-21-2025

HMAP, jel ti to misliš otvoriti trgovinu hifom iz njemačke kod kuće?  bome si se nakupovao dosta opreme u zadnje vrijeme.

U mouser na moje iznenađenje ponovo došla neka količina obsolete nichicona FG i ES pa sam kupio nekoliko kila toga. Neću okačiti tu sliku.  Tongue

A upravo danas su mi došli zupčanici za podizanje prozora na autu. Zimus me jedan prozor zezao sa podizanjem pa sam zaključio da su se sigurno potrgali zupčanici. Naručeno na aliexpressu i izgleda na dodir da nije loša plastika. Dosta je tvrda,ne smrdi kao one jeftine plastike i baš me zanima kako će da radi. 
Jedino da ova glupa kišurina prestane padati pa da to montiram. Već nekih tjedan -tjedan i po pada svaki dan po malo...

[Image: attachment.php?aid=45588]

RE: Upravo stiglo - HomeMadeAudioProject - 05-21-2025

"Neću okačiti tu sliku."
- mudar potez,da ne moram kasnije da ti se izvinjavam 😂🤣😂
.
praktično skoro od svega sam kupio po dva - da bi imao iste sisteme ovde i kod kuće. nešto će na poklon,nešto na oglase a dobar deo će ostati kod mene. postao sam veliki ljubitelj uređaja iz perioda sedamdesetih,osamdesetih pa do najkasnije ranih devedesetih. sve tad pravljeno imalo je dozu ozbiljnosti pri izradi - ne bi i dan-danas bilo u funkciji da nije tako.
a valjda se i starosti polagano plašim pa vraćam ove starce "na noge lagane",to su moje generacije 🥸
.
samo polako,staće kiša. do tad naoružaj se strpljenjem i saznanjima šta-kako da ne bude iznenađenja! 🙂