DIY Electronic projects

Full Version: München
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Uskoro putujem sluzbeno za minhen na nedelju dana. Jel zna neko za neke audio prodavnice koje bi vredelo posetiti? Nemam nikakve planove da nesto posebno kupujem, niti mogu preneti nesto ozbiljnije ali ako ima nesto interesantno za videti i cuti, imacu cetiri slobodna popodneva. Prekopacu malo net da li ima neki koncert po mom ukusu. Svi predlozi za ubijanje vremena su dobrodosli.
(08-23-2019, 12:34 PM)Ebe Wrote: [ -> ]Uskoro putujem sluzbeno za minhen na nedelju dana. Jel zna neko za neke audio prodavnice koje bi vredelo posetiti? Nemam nikakve planove da nesto posebno kupujem, niti mogu preneti nesto ozbiljnije ali ako ima nesto interesantno za videti i cuti, imacu cetiri slobodna popodneva. Prekopacu malo net da li ima neki koncert po mom ukusu. Svi predlozi za ubijanje vremena su dobrodosli.

Pogledati muzej Pinakoteka
Tehnički muzej (Deutsches Museum) je vrhunski.
Prilikom moje zadnje posete su me ljubanzno zamolili da izadjem iz zgrade - bilo je to nekih 10 minuta posle kraja radnog vremena Big Grin .
džentlmentski... ? kao dete u prodavnici igračaka,sa slatkišima! ?
Baš tako - upravo sam pokušavao da vidim pumpu za direktno ubrizgavanje benzina u cilindar na Dajmlerovom 12-cilindričnom avionskom motoru iz 1937. godine (dve svećice i četiri ventila po cilindru, još tada).
Tehnika direktnog ubrizgavanja benzina je došla u automobilske motore tek pre nekih 15-tak godina i to zato da bi se zadovoljile norme za izduvne gasove.
Hvala na preporukama. Videcu gde mogu stici posle radnog vremena.